Една платнена чанта спестява хиляди думи

Когато се кефиш на едно място и на факта, че си го посетил, какво правиш? Влизаш във фейсбук и се чекваш. Така информираш останалите, които може да са в околността, пък и си създаваш спомен. Това действие е равностойно и на много часове хвалене на живо. Подобно на онази фраза за снимката, и едно добро „чекване“ може да ти спести хиляди думи.

Проблемът с facebook е, че достигаш само до своите приятели.

Има един още по-ефикасен начин да се чекнеш така, че целият град да разбере. Всички ще знаят, че си бил на Капана фест, на One Architecture Week или пък си посетил изложбата KKIIVV на Костадин Кокаланов и Илиан Илиев в галерия „Ластици“.

Платнена чанта

Друго си е да минеш из цялата главна с брандирана чанта, нали? Платнените торбички с картина или рекламен надпис на събитие не само че са нещо сравнително ново и интересно, но и карат хората да се зачетат в тях и да те забележат.

One Architecture Week
Чантичка от тазгодишното издание на One Architecture Week

Ако се замислиш защо те се радват на такъв успех в последно време, няма да е трудно да се досетиш. Всички страни, които ги използват, са доволни от съществуването на тези торбички.

За отделния човек една такава платнена чанта представлява сувенир, който носи спомени от събитието. Тя също е и полезна вещ, която спестява не само хиляди думи (хвалене), но и хиляди найлонови торбички.

Илюстрация, вдъхновена от статуята "Лаокоон и синовете му". Част от произведенията от изложбата KKIIVV са принтирани върху чантички. Все още могат да се закупят от галерия "Ластици" и бар "1890" на ул. "Христо Дюкмеджиев" (Капана).
Илюстрация, вдъхновена от статуята „Лаокоон и синовете му“. Част от произведенията от изложбата KKIIVV са отпечатани и върху чантички.

За организаторите на събития тя пък е перфектна реклама. Хората разнасят тяхното послание из целия град, та дори си плащат за него.

За останалите, които виждат минувачи с подобен вид чантички, торбичките привличат вниманието, дават информация за човека, който ги носи, та дори могат да станат повод за запознанство.

🙂

Ти чекна ли се тази есен? 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *