Museum Of Less Ordinary

Museum of less ordinary предлага една необичайна вечер

Какво ще кажат сетивата ти, ако им се довериш?

Museum of less ordinary

Този въпрос е от публикация във facebook събитието на museum of less ordinary, организирано от водка „Финландия“ (Finlandia Vodka). Той напомня за онзи блажен момент, когато скучният тон на разума е заменен от полифонията на сетивата.

Такава е и концепцията на експозицията с шест инсталации, която компанията организира в София, а сега и в кино „Космос“, Пловдив. Щипката интерактивност в нея изисква от теб да дадеш гласност на своите сетива и след всяка инсталация да споделиш за усещанията си.

За да ти бъде напълно ясно какво се случва вътре, можеш да питаш момичето, което ще се оглежда за новодошли.

Вляво ще видиш монитори. Минаваш с очила през всички шест екрана, за да гледаш клиповете.

Museum of less ordinary в Пловдив

Стартираш на телефона си сайта lessordinary.bg. На мястото има безжичен интернет.

След това влизаш под купола на първата дървена конструкция, която е свободна, за да видиш инсталацията отвътре. Освобождаваш сетивата си и се впускаш в усещанията. Излизаш и посочваш на телефона си кой номер си посетил. Отговаряш на въпроса и получаваш информация за инсталацията.

Продължаваш по този начин, докато не преминеш през всичките шест и не ги отбележиш на телефона си. След това се обаждаш на организаторите и получаваш за добре свършената „работа“ картонче, с което си вземаш от бара безплатен коктейл по избор. Моят беше превъзходен (браво на бармана).

Мястото също влияе приятно на сетивата. Има и маси за сядане отвън, така че не пропускай да вземеш приятел и да споделиш с него една less ordinary вечер.

Момичетата зад бара на Museum of less ordinary в Пловдив

Museum of less ordinary продължава до неделя, 18 октомври, в кино „Космос“. Работи между 17.00 ч. и 22 ч. Вход свободен. Събитието е предназначено за хора над 18 години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *